Daca as exista? -Iluzie-

Ratăcesc precum un strain în viața pe care altadată o consideram a-mi aparține pe deplin. Rătăcitoare~sau poate cei 14 ani pe care i-am trăit pe acest Pământ nu au fost deajunşi pentru a mă descoperi mai mult ca pe o umbra a efemerului. Pentru ca eu sunt acea ultimă urmă de suspans de la finalul cărții cu care te hrănești atunci când absenta cuvintelor spune mai multe decât prezenta materiala a unei continuări.

Nu știu cum m-aş putea descrie fără sa admit, cu o urma de regret, ca nu exist. Exista doar o fata al cărei nume îl rostesc adesea când mă apuca  nostalgia și exista doar o umbra ce se așterne pe după storurile trase în fiecare dimineață. Eu nu exist, exista doar un gând lăuntric ce se materializează adesea în ceas de noapte, pentru ca dacă aş exista cu adevărat aş trăi aici, în aceasta lume. Și cum pot afirma acestea când știu, ca ființa mea se pierde printre rândurile unei tainice existențe ori de câte ori mă apuca dorul de „realitate”?

#DevoratoareDeCărți

  • Aceasta fost prima incercare de a mă exprima, mai stangace, in fața unei pagini goale de la care nici eu nu știu ce așteptari am. În zilele ce vor urma voi posta câteva fragmente din romanul la care lucrez.

 DON’T FORGET TO…SMILE! 🙂

Reclame

2 gânduri despre &8222;Daca as exista? -Iluzie-&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s